Wi-Fi Dogs: najbláznivejší (a najroztomilejší!) spôsob ako nájsť Wi-Fi

Pri hľadaní vysnívaného hotela už nestačí len pozrieť sa na polohu, vybavenie, či výhľad – jednou z podstatných vecí je poriadne internetové pripojenie. Tí čo cestujú často vedia, že hotel bez wi-fi ani nie je hotelom. Ak si na dovolenku vyberiete hotel bez Wi-Fi, či s plateným internetom často skončíte hľadaním bezplatného internetu niekde v uliciach neznámeho mesta.

My sme tak skončili na dovolenke na Sicílii – behaním po uliciach San Vito lo Capo s mobilom v rukách. Nakoniec sme internet našli na schodoch jedného domu, po hodinovom blúdení úzkymi a temnými uličkami mestečka.

06

A práve absurdnými vecami, ktoré sme všetci schopní vykonať kvôli bezplatnému Wi-Fi pripojeniu sa pri hľadaní podnikateľského nápadu inšpiroval José. Je vtipnou pripomienkou toho, že existuje aj lepší spôsob ako prežiť letnú dovolenku – namiesto hľadania Wi-Fi pomocou mobilu môžete využiť služby Josého „Wi-Fi Dogs“ (alebo si rovno zakúpiť mobilné dáta pre váš mobil).

Žiadne hľadanie Wi-Fi, skúste psa od Josého

Vo vtipnom videu vystupuje José, ktorý prináša skutočne revolučný spôsob hľadania internetového signálu – vycvičil svorku psov tak, aby dokázali identifikovať signál Wi-Fi a doviedli vás počas vašej dovolenky priamo k zdroju internetového pripojenia.

Neveríte? S Josého „Wi-fi Dogs“ už viac nebudete odtrhnutí od sveta ani na sekundu. Podeliť sa o zážitky z Vašej dovolenky, či nájsť vychýrenú reštauráciu nebolo nikdy jednoduchšie. Zabudnite na hľadanie tých správnych miest s rukou v oblakoch a vybitým telefónom.

Vďaka Josému tak môžete zažiť tie najkrajšie prázdniny plné nezabudnuteľných zážitkov a jedinečných okamihov. Pripravte sa na skvelú dovolenku, ktorá nebola nikdy prístupnejšia. Zbaľte svoje plavky, nezabudnite na opaľovací krém a poďme spolu s Juanom a jeho „Wi-fi Dogs“ spoznávať svet.

Zdroj: youtube.com, sponzorovaný článok.